Smagen af Slesvig er temaet for denne Fællesspisning. Så kom med, når vi besøger 1600-tallets overklasse.
Menuen for denne aften er inspireret af den imponerende marskgård fra Ejdersted, Slesvig. Med udgangspunkt i samtiden har vores dygtige kok skabt en historisk smagsoplevelse, der fletter fingre med de unikke omgivelser.
1.
Smag på historien
Sæt dig til bords til en helt særlig aften, hvor vi kombinerer god mad, historiefortælling og stemningsfulde omgivelser til fællesspisning på Frilandsmuseet. Hver aften tager udgangspunkt i en af museets historiske gårde. Her dykker vi ned i egnens fortællinger og lader dem folde sig ud i en moderne, gastronomisk fortolkning. Menuen består af en egnsbestemt appetizer og en hovedret inspireret af områdets madtraditioner.

2.

Program for aftenen
Eftermiddagen begynder med en guidet gåtur fra spiseteltet til aftenens udvalgte gård. Her bydes der på en lokal drik og en fortælling om gården og dens historie. I får mulighed for selv at gå på opdagelse i de autentiske omgivelser, inden vi sammen bevæger os tilbage til spiseteltet og sætter os til bords.

Menuen
Glæd dig til
Egnsbestemt appetizer: Hvid fisk bagt i pergament papir med sennep, ramsløgskapers, oliven, citron, grønkål og smør.
Hovedret: Okse a la mode med nye danske kartofler samt stegt spidskål med ærter i vinaigrette.
Dessert: Kage med årstidens bær.
Drikkevarer skal tilkøbes.